Snödockans Caspar

Snödockans Caspar

Caspar är född den 4 april 2021. Han kom till oss vid midsommar 2021 och är katteriets första avelshane. Målet är även att han ska få testa på utsällningslivet en del när han blir lite äldre. 

Caspar älskar allt och alla. Det finns nog ingen människa som inte har blivit lite kattkär efter att träffat på Caspar. Han älskar att gosa in sig och är en riktigt knäkatt. På morgonen ska han alltid väcka matte med att slicka lite i ansiktet eller på en hand. Något som matte inte alltid uppskattar. 

Han är också en riktigt liten busherre. Något som ibland kan vara väldigt jobbigt för de lite äldre damerna i hemmet. Han är inte så bra på att respektera när de inte vill busa utan tycker att det borde vara självklart att alla vill busa med honom hela tiden helt. Favoritleksaken är, till mattes stora missnöje, godispapper. Tas det fram en skål med Dumle så är han snabbt framme och försöker sno till sig en "leksak". 


Caspar scannades UA våren 2022. Han är DNA-testad UA och är bärare av choklad. 

Caspar lånas ut till uppfödare med stamnamn. Intresserad av att låna Caspar? Kontakta oss via mejl edmansragdolls@gmail.com 

Skapa din hemsida gratis!