Uppfödningen


Mer om mina katter kan ni läsa om under 'Katterna' i menyn.

Uppfödningen bedrivs i en liten skala i hemmamiljö. Vi bor i en ganksa stor lägenheten i Linköping medan jag utbildar mig till ämneslärare på Linköpings Universitet.

Alla mina katter säljs enligt SVERAK's riktlinjer när de är 12 veckor gamla.

Är du intresserad av en kattunge eller mina villkor vid försäljning, gå in under rubriken 'Kattungar' i menyn eller skicka ett mejl vi kontaktformuläret på första sidan, övriga kontaktuppgifter hittar ni menyn under 'Kontakt'.

Edman's Ragdolls

Edman's ragdoll startades våren 2017 i samband med att jag köpte in min första ragdoll. En liten brun mitted hona vid namn Bunnpärlans Kiara. Jag hade sen tidigare katten Sessan men hade alltid velat ha en ragdoll så länge jag kan minnas. 

När jag väl hittade Kira som hon kallas till vardags så hade jag letat ett tag efter min nya drömkisse. I samband med att jag letade bestämde jag mig också för att jag faktiskt ville kunna ta en kull på min framtida lilla sötnos och att jag då ett, var tvungen att köpa en hona och två att jag skulle ansöka om stamnamn dels för att många seriösa uppfödare inte säljer okastrerade kattungar till vem som helst och dels för att jag själv anser att om man ska ta kattungar ska man göra det på ett seriöst sätt. 

Så sagt och gjort, i februari fick jag mitt besked om att mitt stamnamn blivit godkänt och bara någon vecka senare betalade jag handpengingen på en liten kisse.