Aktuellt

Detta inlägget kommer lite senare än vad jag hade hoppats på men nu äntligen har Mejrams kattungar kommit. Det tog sig inte första gången trots mååånga tecken som tydde på detta. Men efter en andra dejt hos Gizmo och en okomplicerad dräktighet så har nu Mejram fått tre små söta underverk. De föddes den 16 juni 2022.

Nya planer!

14.02.2022

Nya planer står på agendan och lite lagom till Alla Hjärtans Dag har Mejram varit iväg på dejt hos finfina Gizmo, eller My Beloved The Truth Untold som han egentligen heter. Nu håller vi tummar och tår för att det ska komma ett gäng kattungar i april!

Gott Nytt År!

04.01.2022

Gott Nytt År på er alla som tittar in här! 2022 hoppas vi här hemma blir året då allt går tillbaka och blir "som vanligt" igen!

Nu är julen snart här! Som jag längtat! Jag är en riktigt jul-människa, älskar allt som har med jul att göra!

Ibland går livet i 110 och då är det svårt att hinna med allt! Mycket har hänt sedan jag uppdaterade hemsidan sist men nu ska det tas tag i.

Återigen har mycket hänt sedan jag sist va inne och skrev här. Tyvärr är det mest tråkiga nyheter. Sommaren började bra med att både Humlis och Kira va dräktiga. I augusti fick dock Kira missfall och kastade sina kattungar som tyvärr va alldeles för underutvecklade för att överleva. Två dagar senare födde Humlis en dödfödd kattunge. Hösten har...

Skapa din hemsida gratis!