Aktuellt

Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterade med några nya bilder på hemsidan under förra veckan. Var arrangör för ett stort event här i Linköping i helgen så hela förra veckan vigdes åt detta.

1 vecka gamla

22.04.2018

Inatt blir kattungar 1 vecka gamla. Vi har idag tagit massa bilder som kommer komma upp här på hemsidan. Det kommer också komma upp info om kön. Än så länge är det för tidigt för att avgöra färg så det får vi vänta med ett litet tag till.

Kattungar!

16.04.2018

Tidigt imorse/natt väckte Kira mig. Hon visade väldigt tydligt att det nu var dax. Mycket riktigt, ca 45 min senare, kl. 04.58 föddes en liten krabat. Två timmar senare hade 5 stycken vita små minimissar kommit till världen.

Ni som följer mig på Facebook och instagram har troligtvis redan sett detta men Kira är nu konstaterat dräktig! Så superduper kul! Vi konstaterade detta redan för några veckor sedan men då jag har haft fullt upp så har jag inte haft tid att uppdatera hemsidan.

Parning!

09.02.2018

Idag har vi kört Kira till hanen som hon ska paras med! Är så exalterad och hoppas verkligen att allt går som det ska nu!

Ultraljudad!

09.02.2018

Idag har vi varit med Kira i Norrköping på Evidenta Djursjukhus.

Idag har en stjärna försvunnit från jorden och hamnat i himelen. Min underbara Sessan har fått somna in efter att ha kämpat mot sjukdomen FIP. Det finns ingen katt som hon och hon kommer för alltid vara saknad här hemma. <3