Kattungar och planer!

28.06.2022

Detta inlägget kommer lite senare än vad jag hade hoppats på men nu äntligen har Mejrams kattungar kommit. Det tog sig inte första gången trots mååånga tecken som tydde på detta. Men efter en andra dejt hos Gizmo och en okomplicerad dräktighet så har nu Mejram fått tre små söta underverk. De föddes den 16 juni 2022. 

I nuläget har kattungarna ännu inte fått några namn men vi är ganska säkra på att det är två honor och en hane. Kattungar utvecklas jättefort och har allihopa redan öppnat ögonen och växer så det knackar! 


Vidare nyheter i kattieriet är att Caspar har fått arbeta lite och både Kira och Humlis är parade. Tyvärr löpte dem väldigt tajt efter varandra så sannolikheten att båda är dräktiga är ganska små. Kira visar vissa tecken på dräktighet och det lutar åt att hon är dräkigt men efter Mejrams skendräktighet tidigare i vår vågar vi inte riktigt ropa hej än. 

Caspar har också lånats ut till en jättefin hona från Eniliacats uppfödning. Är du intresserad av att låna Caspar? Skriv ett mejl till edmansragdolls@gmail.com Skapa din hemsida gratis!