Länge sen - mycket har hänt!

21.10.2021

Hej allihopa! 

Ibland går livet i 110 och då är det svårt att hinna med allt! Mycket har hänt sedan jag uppdaterade hemsidan sist men nu ska det tas tag i. 

Först och främst flyttade Mejrams kull till våras hem till riktigt härliga hem allihopa! Har varit kul att följa dem i deras uppväxt och alla utvecklas väldigt fint måste jag säga. 

Vid midsommar så fick vi ytterligare tillökning då SE*Snödockans Caspar flyttade hem till oss. Han är en riktigt charmknutte som hittills har vunnit över varje person som träffat honom. Han är redan nu större än båda tjejerna här hemma så vi tror han kommer bli en riktigt stor härlig herre! Målet för Caspar är dels att han ska få komma ut på lite utställningar och sedan också att han ska få bli pappa till några kullar. Han kommer scannas i vår och efter det är planen att han ska få gå på dejt med Mejram och kanske även lånas ut till andra uppfödare. 

Senaste nytt är att Humlis parats och nu fått sin andra kull. Tyvärr var det precis som i första kullen 3 stycken dödfödda. 3 levde men tyvärr dog den minsta några efter 3 dagar av kämpande. I och med detta så kommer detta även vara Humlis sista kull och efter detta får hon bli kastrat istället. 

Två små  kattungar lever dock och växer så det knackar. Mer info om dem kan ni hitta under Kattungar. Är det så att man är intresserad av en kattunge härifrån så är det lättast att höra av sig via mejl eller formuläret på första sidan. 

Sist men inte minst ska nämnas att vi i somras gjorde ytterligare en flytt och ni hittar oss numera på Nillas Väg i Ulricehamn. Här hoppas vi dock bli kvar ett tag! 

Ha det gott!Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång