Aktuellt

Återigen har mycket hänt sedan jag sist va inne och skrev här. Tyvärr är det mest tråkiga nyheter. Sommaren började bra med att både Humlis och Kira va dräktiga. I augusti fick dock Kira missfall och kastade sina kattungar som tyvärr va alldeles för underutvecklade för att överleva. Två dagar senare födde Humlis en dödfödd kattunge. Hösten har...

Mycket som händer denna våren! Som jag skrev i senaste inlägget så var Mejram och Humlis inbokade för att scannas nu under våren. Detta gick super och båda fick UA på HCM och njurar, negativa svar på FiV/FeLV samt blodgrupp A så nu har det planerats för fullt.

Nu är vi påväg in i en härlig period med solsken och värme! Äntligen säger jag bara!!

Äntligen är hemsidan uppdaterad! Det har tillkommit en ny mejladress. Presentationen för Kira har äntligen uppdaterats och Humlis har fått en egen presentation. Även Mejram kommer snart få en egen presentation.

Tänkte bara uppdatera med ett litet meddelande. Gjorde en upptäckt idag. Det är nämligen så att jag har gjort ett misstag när det gäller en av mina söta små kattungar, Nejlika är nämligen ingen hona som jag har trott nu i flera veckor. Nejlika är en liten hane.

Fullt upp!

31.05.2018

Nu var det ett tag sedan jag gjorde någon uppdatering här på hemsidan så tänkte att det var hög tid för detta. Anledningen till detta är att jag har haft fullt upp med skolarbeten och tentor nu innan sommaren. Nu har jag dock ledigt i några dagar innan sommarkursen drar igång och i sommar kommer jag ha mycket mer tid att uppdatera hemsidan. ...

Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterade med några nya bilder på hemsidan under förra veckan. Var arrangör för ett stort event här i Linköping i helgen så hela förra veckan vigdes åt detta.

1 vecka gamla

22.04.2018

Inatt blir kattungar 1 vecka gamla. Vi har idag tagit massa bilder som kommer komma upp här på hemsidan. Det kommer också komma upp info om kön. Än så länge är det för tidigt för att avgöra färg så det får vi vänta med ett litet tag till.

Kattungar!

16.04.2018

Tidigt imorse/natt väckte Kira mig. Hon visade väldigt tydligt att det nu var dax. Mycket riktigt, ca 45 min senare, kl. 04.58 föddes en liten krabat. Två timmar senare hade 5 stycken vita små minimissar kommit till världen.

Ni som följer mig på Facebook och instagram har troligtvis redan sett detta men Kira är nu konstaterat dräktig! Så superduper kul! Vi konstaterade detta redan för några veckor sedan men då jag har haft fullt upp så har jag inte haft tid att uppdatera hemsidan.

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång